TANDARTS

De tandarts kijkt naar de algehele gezondheid van de mond en zorgt ervoor dat u in het geval van een aandoening of afwijking zo snel mogelijk weer mondgezond bent. Wanneer er een afwijking in de mond wordt geconstateerd en deze niet direct te verhelpen is stelt de tandarts samen met u een behandelplan op.

In het behandelplan wordt het behandeltraject, de behandelprocedures, de kosten en eventuele alternatieven besproken. Ook zal de tandarts aangeven of u dient te worden doorverwezen naar een andere mondzorgprofessional zoals de mondhygiënist, kaakchirurg of de orthodontist.

Uiteraard houdt Mondzorg Breestraat hierbij rekening met uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij stellen duidelijkheid en transparantie voorop en vinden het dan ook belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent zodat u weloverwogen keuzes kunt maken omtrent uw mondgezondheid.

PERIODIEKE CONTROLE

Het werk van de tandarts begint met het controleren van de gezondheidstoestand van de mond en het gebit. Hierbij wordt het gebit gecontroleerd op gaatjes (cariës), wordt de toestand van het tandvlees in beeld gebracht en wordt er gekeken naar de vorming van tandsteen. Eventueel worden er ook röntgenfoto’s gemaakt om de staat van het kaakbeen en van de tandwortels te controleren en wordt de ontwikkeling van bestaande aandoeningen onderzocht.

De periodieke controle vindt om het half jaar plaats. Dit zorgt ervoor dat de tandarts beginnende aandoeningen aan de mond tijdig kan opsporen en zo schade aan het gebit tijdig kan behandelen. 

Op zoek naar een tandarts in Leiden? Neem nu contact met ons op voor een afspraak of schrijf u in als patiënt op deze website. Uiteraard kunt u ons ook een bericht sturen of bellen op telefoonnummer 071 5130 405 voor meer informatie.

BEHANDELINGEN

De tandarts behandeld aandoeningen aan de mond en zorgt er zo voor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een gezond gebit. Hiervoor is soms een ingreep nodig. 

Bij het vaststellen en het uitvoeren van de benodigde behandeling houdt de tandarts altijd rekening met uw wensen. Behandelingen vinden dan ook alleen plaats in goed overleg. Wij vertellen u vooraf wat u kunt verwachten van de ingreep, wat de kosten zijn en wat de resultaten zijn die u kunt verwachten.

IMPLANTATEN

Een oplossing voor de lange termijn

KRONEN & BRUGGEN

Bij verlies van tanden en kiezen.

FACINGS

Bij beschadigingen en oneffenheden

TANDEN BLEKEN

Voor een glanzend mooi wit gebit

ZORG & KWALITEIT

Bij Mondzorg Breestraat staan persoonlijke zorg en kwaliteit voorop. Daarom werken wij alleen met erkende mondzorgspecialisten en doen wij er alles aan om u de beste zorg te bieden. Wij zijn dan ook continu bezig met het vergroten van onze kennis en het verbeteren van onze behandelingen en procedures.

Wij stellen uw privacy op prijs. Uw gegevens en persoonlijke informatie worden dan ook goed beveiligd bewaard en uitsluitend wanneer het nodig is én met uw toestemming gedeeld met andere mondzorgprofessionals.

Bij het verlenen van onze zorg maken wij uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en werken zoveel mogelijk pijnvrij. Het welzijn van de patiënt staat immers boven alles. Wilt u meer weten over onze behandelingen, onze werkwijze of onze praktijk? Bent u op zoek naar een tandarts in Leiden? Neem contact met ons. Wij vertellen u graag meer.

INSCHRIJVEN
TANDARTS

Inschrijven als patiënt bij Mondzorg Breestraat in Leiden gaat makkelijk en snel. Vul het inschrijfformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak. 

Bent u op zoek naar een tandarts in Leiden en wilt u zich inschrijven als patiënt of wilt u meer weten onze praktijk, onze behandelingen of over onze werkwijze? Vul dan het inschrijfformulier op deze website, stuur een e-mail naar info@u70605p67202.web0096.zxcs-klant.nl of bel ons op telefoonnummer 071 5130 405. Wij vertellen u graag meer over onze zorgverlening.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in Leiden, dan bent u van harte welkom bij Mondzorg Breestraat. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 071 5130 405 of door een mail te sturen. Wilt u zich direct via de website inschrijven dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier.

MONDHYGÏENIST

Niet op zoek naar een tandarts, maar naar een mondhygiënist? Bij Mondzorg Breestraat werken tandarts en mondhygiënist hand in hand om u de beste zorg te kunnen verlenen. 

Zo kunnen wij niet alleen afwijkingen aan de mond en het gebit verhelpen maar hebben wij ook de professionals in huis om u te helpen het gebit optimaal gezond te houden en aandoeningen te voorkomen. 

Meer weten over wat onze mondhygiënisten voor uw mondgezondheid kunnen betekenen? Via onderstaande link kunt u meer informatie vinden. 

CONTACT 

Wilt u meer weten over onze praktijk, onze collega’s of over onze werkwijze? Heeft u vragen of opmerkingen?  Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Mondzorg Breestraat 58a 

2311 CS Leiden 

E-mail: info@mondzorgbreestraat.nl

Telefoon: 071 5130 405

OPENINGSTIJDEN

maandag        08:30 – 17:00
dinsdag           08:00 – 17:30
woensdag      08:00 – 20:00
donderdag     08:00 – 17:00
vrijdag             08:00 – 16:00
zaterdag         Gesloten
zondag            Gesloten

SPOED

Het kan voorkomen dat u in het weekend of ’s nachts met spoed een tandartsbehandeling nodig heeft. Wanneer u buiten praktijkuren belt naar ons telefoonnummer 071 5130 405 staat de dienstdoende tandarts op onze voicemail.

Copyright Mondzorg Breestraat. All rights reserverd. Made by Upventure