KLACHTENPROCEDURE

KLACHTEN

Mocht het voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden dan vragen wij u dit eerst met ons te bespreken. Het is belangrijk voor ons te weten dat u een probleem heeft of niet helemaal tevreden bent. Wij willen u graag uitleggen waarom we iets op een bepaalde manier hebben gedaan en meestal lost dit onduidelijkheden op. We vertrouwen er op dat we gezamenlijk een oplossing vinden.

 

DE GEBRUIKELIJKE PROCEDURE

Praat met uw de tandarts, met de mondhygiëniste en/of met de praktijkmanager. Vraag om een gesprek met uw behandelaar. Meestal lost dit al veel op. U kunt aangeven wat u onduidelijk vindt en de behandelaar kan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier heeft gedaan. Het is voor de behandelaar belangrijk om te weten dat u een probleem heeft, zodat wij gezamenlijk kunnen zoeken naar een oplossing. Wilt u dit niet, dan kan kunt u de vraag ook telefonisch of per e-mail stellen bij de praktijkmanager. Zij kan dan in overleg met de betreffende behandelaar naar een oplossing zoeken en deze met u overleggen.

 

ONTEVREDEN OVER DE OPLOSSING 

Bent u niet tevreden over de geboden oplossing door de tandarts of praktijkmanager? Leg dan uw klacht schriftelijk neer bij de klachtencommissie van Mondzorg Breestraat. Dit kunt u per e-mail of schriftelijk doen. Als adressering kunt u het praktijkadres gebruiken ter attentie van Mondzorg Breestraat. Binnen drie weken zullen wij de klacht behandelen en met u in overleg gaan over een oplossing. De gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Bent u alsnog niet tevreden met de geboden oplossing? Bij een klacht over de tandarts kunt u advies inwinnen bij de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT). Bij een klacht over de mondhygiënist kunt u contact opnemen met de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM).

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in Leiden, dan bent u van harte welkom bij Mondzorg Breestraat. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 071 5130 405 of door een mail te sturen. Wilt u zich direct via de website inschrijven dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier.

MEER

HUISREGELS

TARIEVEN & BETALEN

PRIVACY STATEMENT

CONTACT 

Wilt u meer weten over onze praktijk, onze collega’s of over onze werkwijze? Heeft u vragen of opmerkingen?  Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Mondzorg Breestraat 58a 

2311 CS Leiden 

E-mail: info@mondzorgbreestraat.nl

Telefoon: 071 5130 405

OPENINGSTIJDEN

maandag        08:30 – 17:00
dinsdag           08:00 – 17:30
woensdag      08:00 – 20:00
donderdag     08:00 – 17:00
vrijdag             08:00 – 16:00
zaterdag         Gesloten
zondag            Gesloten

SPOED

Het kan voorkomen dat u in het weekend of ’s nachts met spoed een tandartsbehandeling nodig heeft. Wanneer u buiten praktijkuren belt naar ons telefoonnummer 071 5130 405 staat de dienstdoende tandarts op onze voicemail.

Copyright Mondzorg Breestraat. All rights reserverd. Made by Upventure