HUISREGELS

AFSPRAKEN

Als wij een afspraak met u maken dan staat ons mondheelkundig team en onze behandelkamer voor u klaar. Het niet nakomen van afspraken betekent voor ons dat deze ongebruikt blijven voor de geplande duur van uw afspraak. Volgens de richtlijnen van onze beroepsverenigingen kunnen wij kosten in rekening brengen voor een niet nagekomen afspraak. Ook bij het te laat, dat wil zeggen minder dan 24 uur van te voren, afgezeggen van de afspraak behoud Mondzorg Breestraat zich het recht om kosten in rekening te brengen. Bij het herhaaldelijk niet nakomen van afspraken kunnen wij ertoe overgaan de behandelingsovereenkomst met een patiënt te beëindigen.

 

INFORMATIEVERSTREKKING

Wij verwachten dat u onze behandelaars voorafgaand aan de onderzoeken, maar ook tijdens de behandeling informeert over belangrijke zaken die met de behandeling en uw algehele gezondheid samenhangen. Hoe beter wij geïnformeerd zijn omtrent uw persoonlijke gezondheidsomstandigheden, hoe beter wij in staat zijn om u zo goed mogelijk te behandelen. Ook willen wij u vragen om ons tijdig te informeren omtrent wijzigingen van uw adres of verzekering. Geef deze wijzigingen graag zo spoedig mogelijk per email of schriftelijk door.

 

TELEFONEREN TIJDENS BEHANDELINGEN 

We vragen onze patiënten de mobiele telefoon uit te zetten tijdens de behandelingen. Het is storend voor u en voor de behandelaar als de telefoon afgaat.

 

KLEINE KINDEREN EN BABY’S

Baby’s en kleine kinderen mogen op controleafspraken meekomen omdat dit type behandeling slechts kort is. Voor behandelafspraken langer als 15 minuten kan dit helaas niet omdat de aandacht die u uw jonge kinderen wilt geven en die zij natuurlijk verdienen tijdens uw behandeling niet kan worden gewaarborgt.

 

MONDHYGIËNE

Zorgt u er alstublieft voor dat niet alleen uzelf maar ook dat uw kinderen grondig poetsen voor een bezoek aan onze praktijk.

 

TAAL 

Voor, tijdens en na behandelingen is het bijna altijd nodig om met u te overleggen. Patiënten die de Nederlandse of Engelse taal niet machtig zijn worden verzocht iemand mee te nemen die kan vertalen.

 

BETALING 

Als patiënt heeft u een betalingsverplichting. Hoe u de nota’s kunt voldoen en welke voorwaarden van toepassing zijn leest u bij tarieven & betalen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in Leiden, dan bent u van harte welkom bij Mondzorg Breestraat. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 071 5130 405 of door een mail te sturen. Wilt u zich direct via de website inschrijven dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier.

MEER

TARIEVEN & BETALEN

KLACHTENPROCEDURE

PRIVACY STATEMENT

CONTACT 

Wilt u meer weten over onze praktijk, onze collega’s of over onze werkwijze? Heeft u vragen of opmerkingen?  Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Mondzorg Breestraat 58a 

2311 CS Leiden 

E-mail: info@mondzorgbreestraat.nl

Telefoon: 071 5130 405

OPENINGSTIJDEN

maandag        08:30 – 17:00
dinsdag           08:00 – 17:30
woensdag      08:00 – 20:00
donderdag     08:00 – 17:00
vrijdag             08:00 – 16:00
zaterdag         Gesloten
zondag            Gesloten

SPOED

Het kan voorkomen dat u in het weekend of ’s nachts met spoed een tandartsbehandeling nodig heeft. Wanneer u buiten praktijkuren belt naar ons telefoonnummer 071 5130 405 staat de dienstdoende tandarts op onze voicemail.

Copyright Mondzorg Breestraat. All rights reserverd. Made by Upventure