DE PRAKTIJK

Mondzorg Breestraat in Leiden is een complete mondzorgpraktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne waar gespecialiseerde  professionals dagelijks samenwerken om u te voorzien van hoogwaardige tandheelkunde zorg. Persoonlijke aandacht, professionaliteit, hygiëne en veiligheid staan bij ons voorop. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkundige zorg, werkt volgens de laatste kennis en richtlijlijnen en past de modernste technieken toe om u optimale mondzorg te kunnen blijven bieden.

Wij behandelen bij voorkeur preventief om problemen aan uw gebit zoveel mogelijk te voorkomen. Wij streven ernaar om uw mond en gebit zo gezond als mogelijk te maken én te houden, maar ook om uw gebit er zo goed mogelijk uit te laten zien met behoud van het persoonlijke en natuurlijke karakter van uw tanden en kiezen. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten zelf ook bijdragen aan een schoon en gezond gebit. Goede mondverzorging vergt immers ook buiten de behandelingen om tijd en aandacht. Daarom helpen onze mondhygiënisten u graag bij het optimaal schoon en gezond houden van uw gebit. 

Van patiënten die zich bij ons aanmelden voor cosmetische zorg is het belangrijk dat zij een goede mondhygiëne hebben. Klinisch onderzoek wijst namelijk uit dat de basis van iedere succesvolle behandeling een schone mond is. Onze mondhygiënisten helpen u graag bij het verbeteren van uw resultaten. Wij begeleiden ook patiënten die met gebitsverlies te kampen hebben bij het vinden van een passende oplossing, bijvoorbeeld doormiddel van implantaten of een goed functionerende prothese.

Benieuwd naar wat wij voor uw mondgezondheid kunnen betekenen? Schrijf u nu in als patiënt of neem contact met ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

logo_zkn
0
independer-logo-svg-vector
0

MONDZORG BREESTRAAT

Mondzorg Breestraat in Leiden is een complete mondzorgpraktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne waar professionele zorgverlening en persoonlijke aandacht hand in hand gaan.

Binnen de praktijk werken onze mondzorgprofessionals altijd volgens de laatste kennis en richtlijnen aan uw mondgezondheid zodat wij u de beste zorg kunnen bieden.

Van regelmatige controle tot het vullen van gaatjes; Mondzorg Breestraat biedt een breed scala tandheelkundige behandelingen aan. Ook voor  verfraaiing of een verwaarloosd gebit helpen wij u graag.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in Leiden, dan bent u van harte welkom bij Mondzorg Breestraat. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 071 5130 405 of door een mail te sturen. Wilt u zich direct via de website inschrijven dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier.

ONS TEAM

Meer weten over de mondzorgprofessionals die zorg dragen voor jouw mondgezondheid? Leer ons team kennen en kom meer te weten over de ervaren mondzorgspecialisten die werkzaam zijn bij ons op de mondzorgpraktijk aan de Breestraat. 

CONTACT 

Wilt u meer weten over onze praktijk, onze collega’s of over onze werkwijze? Heeft u vragen of opmerkingen?  Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Mondzorg Breestraat 58a 

2311 CS Leiden 

E-mail: info@mondzorgbreestraat.nl

Telefoon: 071 5130 405

OPENINGSTIJDEN

maandag        08:30 – 17:00
dinsdag           08:00 – 17:30
woensdag      08:00 – 20:00
donderdag     08:00 – 17:00
vrijdag             08:00 – 16:00
zaterdag         Gesloten
zondag            Gesloten

SPOED

Het kan voorkomen dat u in het weekend of ’s nachts met spoed een tandartsbehandeling nodig heeft. Wanneer u buiten praktijkuren belt naar ons telefoonnummer 071 5130 405 staat de dienstdoende tandarts op onze voicemail.

Copyright Mondzorg Breestraat. All rights reserverd. Made by Upventure