CONTACT

Bij Mondzorg Breestraat in Leiden werken tandarts en mondhygiënist volgens de laatste kennis en richtlijnen samen om u met een breed scala tandheelkundige behandelingen van de beste mondzorg te voorzien. Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in Leiden of omgeving? Nieuwe patiënten zijn welkom. 

Wellicht bent u benieuwd naar onze werkwijze, wilt u meer informatie over onze praktijk of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wilt u een afspraak maken, verzetten of afzeggen? Geef het tenminste 24 uur van te voren door zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen. 

Ook voor het doorgeven van adreswijzigingen of andere veranderingen in uw situatie kunt u ons mailen op info@mondzorgbreestraat.nl, ons bellen op telefoonnummer 071 5130 405 of het contactformulier onderaan de pagina invullen. Wij staan u graag te woord.

OPENBAAR VERVOER

Komt u met het openbaar vervoer naar de praktijk? Op de website van OV9292 kunt u uw reistijden bepalen en uw reis inplannen. Klik op de onderstaande knop om de website te bezoeken.

TANDARTS & MONDHYGIËNIST

TANDARTS

Ontdek wat de tandarts van mondzorg Breestraat voor uw gebit kan betekenen.

MONDHYGIËNIST

Bekijk wat onze Mondhygiënisten voor uw mondgezondheid kunnen doen.

logo_zkn
0
independer-logo-svg-vector
0

ONS TEAM

Meer weten over de mondzorgprofessionals die zorg dragen voor jouw mondgezondheid? Leer ons team kennen en kom meer te weten over de ervaren mondzorgspecialisten die werkzaam zijn bij ons op de mondzorgpraktijk aan de Breestraat. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in Leiden, dan bent u van harte welkom bij Mondzorg Breestraat. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 071 5130 405 of door een mail te sturen. Wilt u zich direct via de website inschrijven dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier.

INSCHRIJVEN

Inschrijven als patiënt bij Mondzorg Breestraat in Leiden gaat makkelijk en snel. Vul het inschrijfformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak. 

Liever direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 071 5130 405.  Ook wanneer u meer wilt weten  over onze praktijk, over onze behandelingen of over werkwijze staan staan wij u graag te woord. 

VERGOED TOT HET ACHTIENDE JAAR

Wist u dat niet alleen tandartskosten, maar ook dat de behandelingen bij onze mondhygiënisten voor kinderen en jongeren tot 18 jarige leeftijd vergoed worden vanuit de Basisverzekering ? Onze mondhygiënisten helpen uw kind graag met het verzorgen en onderhouden van de mond en het gebit.

CONTACT 

Wilt u meer weten over onze praktijk, onze collega’s of over onze werkwijze? Heeft u vragen of opmerkingen?  Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Mondzorg Breestraat 58a 

2311 CS Leiden 

E-mail: info@mondzorgbreestraat.nl

Telefoon: 071 5130 405

OPENINGSTIJDEN

maandag        08:30 – 17:00
dinsdag           08:00 – 17:30
woensdag      08:00 – 20:00
donderdag     08:00 – 17:00
vrijdag             08:00 – 16:00
zaterdag         Gesloten
zondag            Gesloten

SPOED

Het kan voorkomen dat u in het weekend of ’s nachts met spoed een tandartsbehandeling nodig heeft. Wanneer u buiten praktijkuren belt naar ons telefoonnummer 071 5130 405 staat de dienstdoende tandarts op onze voicemail.

Copyright Mondzorg Breestraat. All rights reserverd. Made by Upventure